Prezentare Pensiunea Select

Pensiunea Select este amplasata la doar 2 km de centrul orasului si la 1,5 km de frumoasa cetate de tip vauban, Alba Carolina. Constructia este finalizata in 2014 si pune la dispozitia dvs. 22 camere. Pe langa ospitalitate si confort, aveti parte si de acces gratuit la internet Wi-Fi, parcare privata gratuita si mic dejun inclus in pretul camerei.

Unitatea de cazare din Alba Iulia, pune la dispozitie camere de 3*** si 4**** stele la preturi avantajoase.

Camerele sunt dotate cu TV LCD cu canale prin cablu, aer conditionat, baie proprie cu dus si articole de toaleta gratuite.

Pensiunea Select are propriul restaurant unde va asteapta preparate din bucataria traditionala romaneasca, cat si din cea internationala.

De asemenea, pensiunea Select pune la dispozitie, la un cost suplimentar, inchirieri auto, facilitati de spalatorie, precum si serviciul de transfer de la/la aeroport.

Proprietatea se afla la 400 de metri de cea mai apropiata statie de autobuz si la 1,5 km de gara/autogara Alba Iulia. La cerere se poate asigura serviciu de transfer, disponibil la un cost suplimentar.


Servicii si Cazare

Sala nunti, botezuri, etc

Sala evenimente

Sala de evenimente din cadrul pensiunii Select este locatia ideala pentru orice eveniment din viata dvs. Locul unde vei putea sa-ti impresionezi invitatii prin calitatea serviciilor oferite de noi. Se pot organiza nunti, botezuri, etc. Sala are o capacitate de maxim 300 persoane.

Restaurant

Restaurant

Pensiunea Select din Alba Iulia va pune la dispozitie un restaurant elegant, atent mobilat, cu o capacitate de maxim 70 persoane.

Camere Single - 150 Lei (mic dejun inclus)

Single

Camera cu un singur pat generos cu mic dejun inclus, baie proprie, TV, Wi-Fi gratuit. Toate camerele single au mocheta, birou si dulap.

Camere Twin - 200 Lei (mic dejun inclus)

Twin

Camera cu 2 paturi, mic dejun inclus, baie proprie, TV, Wi-Fi gratuit, aer conditionat (in 7 camere). Toate camerele twin au mocheta, birou si dulap.

Camere Dubla - 200 Lei (mic dejun inclus)

Dubla

Camera cu un singur pat matrimonial, mic dejun inclus, baie proprie, TV, Wi-Fi gratuit, aer conditionat. Toate camerele duble au mocheta, birou si dulap.

Camera Tripla - 250 Lei (mic dejun inclus)

Tripla

Camera cu 3 paturi, mic dejun inclus, baie proprie, TV, Wi-Fi gratuit, aer conditionat. Toate camerele triple au mocheta, birou si dulap.


Certificate